Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Elapis Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Acid peracetic 10 litri
270 lei
Brand
SOLUTII
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Este un dezinfectant cu activitate ridicata de oxidare pe baza de acid peracetic si peroxid de hidrogen, pentru utilizare in industria produselor alimentare, a bauturilor, din industria produselor de lactate si acvacultura. Solutie stabilizata de Acid Peracetic (minim 20%), care este nespumanta si care asigura o clatire usoara si completa. Este un dezinfectant foarte eficient impotriva tuturor tipurilor de microorganisme, inclusiv bacterii, drojdii, fungi, spori si virusi; este special conceput ca un dezinfectant terminal pentru utilizarea in sisteme automatizate CIP.

CONTINE: Acid Peracetic min. 20 %, Peroxid de hidrogen 20%, Acid Acetic 10%. Nu contine clor!

Recomandat si in: instalatii din industria alimentara (echipamente ce intra in contact direct cu alimentele), acvacultura, curatarea suprafete de lucru in hale de productie, etc. Necesita clatire doar cu apa, fara a fi nevoie neutralizare.

DESCRIERE

PRODUS BIODEGRADABIL. Dupa utilizare se descompune in apa, acid acetic (otet), si oxigen.
Nu exista nicio bacterie care poate dezvolta rezistenta la acest produs in concentratiile recomandate. Inactiveaza virusii.

MOD DE ACTIUNE

Are dubla actiune prin sistemul de oxidare al enzimelor celulare. Inhiba atat catalaza cat si peroxidaza. Din acest motiv are actiune bactericida, fungicida si sporicida fara sa produca rezistenta. In solutie de lucru nu spumeaza, nu lasa urme, Este eficient pe obiecte din lemn, plastic, cauciuc, sticla ceramica, etc. In dozele de lucru, diluat, este lipsit de toxicitate si de mirosuri neplacute. Se recomanda folosirea produsului si in apicultura bio.

A nu se pastra in recipiente metalice deoarece este coroziv

INDICATII: Se foloseste, dupa curatenia mecanica, diluat cu apa potabila in cantitate de 0,75%-pana la 1% pentru decontaminare, prin imersie, spalare sau pulverizare. Este nevoie de un timp de contact de 15-30 de minute.

PRECAUTII: In concentratii mari este nociv pentru operatorii neprotejati. Produsul trebuie manipulat cu atentie, de personale instruite, folosind echipament de protectie (manusi de cauciuc, masca de gaze sau ochelari de protectie - daca se lucreaza in exterior). Se pastreaza in depozite racoroase si in ambalaj original.

AMBALARE: bidon din plastic HDPE (1, 10 Litri)
Din Gura in Gura
Alte Produse